Slytblog

Rövidíts! 5 izgalmas rövid hajviselet 2018-ra

2018. január 29. 18:00 - Slyt

Az új év elején sokan tesznek fogadalmakat, sokan terveznek előre és sokan ígérnek olyan dolgokat, amiket nem fognak tudni betartani… Nos igen, sajnos elég gyakori az, hogy 1-2 hétig talán 1 hónapig kitartunk valami mellet aztán elengedjük valamilyen ostoba kifogásra hivatkozva. Ez nem feltétlenül az akaratgyengeségből adódó feladás sokkal inkább a „túl sokat akarok, rövid idő alatt” jelenség (Ne ígérd azt, hogy minden nap 2 órát fogsz sportolni, ha eddig nagy ívben kerültél mindenféle mozgást.)

De vannak olyan fogadalmak, célok, amiket nem ilyen nehéz betartani. Ilyen mondjuk egy stílusváltás az újév elején vagy január végén vagy tulajdonképpen bármikor.

Ma 5 olyan frizura trendet hoztam nektek, ami 2018-ban a kedvencetek lehet. (Főleg, ha már unjátok a hosszú hajat.)

 

Középhosszú Stílus

Ha szereted a hosszú hajadat, de egy kicsit frissítenél rajta ez a tökéletes viselet a számodra. Egyszerű, kényelmes és könnyen kezelhető.  Ez a stílus bárhol, bármikor megállja a helyét legyen szó elegáns megjelenésről, sportól vagy lazább programokról. A legjobb benne, hogy szinte mindenkinek jól áll arcformától függetlenül.

lucy_hale_short_til_shoulder.jpg

 

"Fake Bangs"

A Fake Bangs vagyis „kamu frufru”? 2018 egyik nagy trendje lehet. Egyszerűen kivitelezhető akár otthon, hajvágás nélkül is. Tökéletes megoldás, ha ragaszkodsz a hosszú hajhoz viszont vágysz egy kis frissítésre. 

fake_bangs.jpg

 

Rövid

 Mennyire vagy merész? Ha egy teljesen új irányt szeretnél a hosszú haj után, akkor ezt imádni fogod. Rövid, fiatalos, feltűnő és egy picit „lázadó” jellegű stílus (jó értelemben). Ha ezt választod bátran játszhatsz a színekkel is (Ajánlott a világos)


shorter.JPG

 

Középrövid Stílus

Átmenet az első és a harmadik között. Rövid, de nem túlságosan, tökéletes választás bármelyik korosztály számára. Leginkább ovális, hosszúkás arcformához ajánlott.

nice.jpg

 

Középrövid újragondolva.

És végül a személyes kedvencem. Igazából csak egy picit különbözik az előzőtől, de ez is jól mutatja, hogy kis változtatással is komoly különbséget érhetünk el. A lényege az arc kiemelése. Ez a stílus is könnyen illeszthető bármilyen alkalomhoz és a hatás nem fog elmaradni.   

so_sick.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slyt.blog.hu/api/trackback/id/tr1813613529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása