Slytblog

5 egyszerű de hatásos Férfi Hajstílus 2018-ra.

2018. február 03. 15:00 - Slyt

Az első posztban 5 rövid női frizuratrendről olvashattál, amit érdemes kipróbálnod 2018-ban. Ez is egy hasonló tartalom, talán annyi különbséggel, hogy most 2018 ígéretes férfi hajstílusairól láthatsz egy rövid listát. 

A férfiak stílusa az utóbbi években nagyon sokat fejlődött. Sokan elkezdtek érdeklődni a stílusos öltözködés, megjelenés iránt és természetesen igényesebbek a bőr és hajápolás területén is. De azt fontos tudnotok, hogy hiába a jó öltözködés és a haj ápolása, ha nem találjátok meg a hozzátok illő stílust, nem fog kialakulni az összkép, és nem lesz meg a várt hatás.

A következő 5 stílus közül könnyen megtalálhatod a hozzád illőt...

 

Rövid „Kócos”

Végtelenül egyszerű mégis hatásos stílus azoknak, akik nem szeretnek túl sokat foglalkozni a hajformázással, mégis fontos nekik a stílusos megjelenés. Arcformától függetlenül mindenkinek ajánlott ez a hajstílus. A lényege: oldalt rövidebb (1-2 cm) felül pedig hosszabbra hagyva (5-6 cm).

rovid_messy.jpg

 

 

Rövid, Hullámos stílus

Egyszerűség? Ha ez lehetséges ez a stílus még az előzőnél is egyszerűbb és könnyebben megvalósítható. Napjainkban az oldalra vagy hátra fésült hajviselet sokkal elterjedtebb ezért ezzel könnyen kitűnhetsz a tömegből.

rovid_hullamos_stilus.jpg

 

 

Természetes, Közepesen hosszú

Fiatalos, lehetőségekkel teli viselet úgy formázhatod ahogyan szeretnéd. Az előző kettőhöz hasonlóan ez is bármilyen helyzetben megállja a helyét akár sportról, üzleti találkozóról vagy hétvégi kikapcsolódásról legyen szó. Egy picit több ápolást igényel, mint az előző kettő de abszolút megéri.

termeszetes_kozepesen_rovid.jpg

 

 

Oldalt elválaszott

Hogyan is hagyhatnánk ki az örökzöld „oldalt elválasztottat”?! De mivel az egyszerűségre törekszünk, itt nem a hagyományos tökéletesre fésült 20. századi formáról van szó, hanem egy kicsit szabadabb fiatalosabb stílusról, ami mégis jó döntés lehet bármely korosztály számára.

oldalt_elvalasztott.jpg

 

 

Rövid

Korunk legnépszerűbb férfi hajviselete az oldalt és hátul egészen rövidre vágott felül 2-4 cm hosszúra hagyott stílus. Egyszerű, fiatalos és alig igényel ápolást. Összességében bárki számára jó választás lehet, aki inkább a rövid hajstílust preferálja. Ha tetszik próbáld ki tavasszal vagy most. �

rovid.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slyt.blog.hu/api/trackback/id/tr7613629384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása